Res med kommunisterna till Malmö – Ingen apartheid i Eurovision

Res med kommunisterna till Malmö 9 maj
Res med kommunisterna till Malmö 9 maj

Kampanjen Stoppa Israel – För fred och ett fritt Palestina där Kommunistiska Partiet ingår, kommer att i början av maj genomföra demonstrationer i Malmö mot Israels deltagande i Eurovision Song Contest (ESC).

2024-04-02

Från Göteborg mobiliserar kommunisterna till demonstrationen torsdag 9 maj, som är en helgdag i Kristi Himmelsfärdshelgen. Preliminära tider för bussen är avgång kl 10.30 från Posthotellet vid Drottningtorget och kommer åter i Göteborg på kvällen cirka kl 23.00. På både ner- och hemresa kommer bussen att ta ett kortare matuppehåll i Laholmtrakten.

Vill du följa med kommunisterna till demonstrationen i Malmö 9 maj?! Buss t o r kostar 300 kr. Anmäl dig genom att skicka ett mejl till goteborg@kommunisterna.org med namn, telefonnummer och e-post. Du får då ett mejl från oss med info om betalning. Observera att ingen plats på bussen är bekräftad innan du swishat in betalning och du fått ett bekräftelsemejl från oss.

Mer information kommer att publiceras inom kort.