”Ombildningar har inte stoppats trots beslutet”

Det behövs fler billiga hyresrätter i Göteborg - inte färre!
Det behövs fler billiga hyresrätter i Göteborg - inte färre!

Planerna på ombildning har inte stoppats utan flyttats. För att rädda områden som Haga, Majorna och Guldheden har de rödgröna politikerna sålt ut oss hyresgäster i Nordost, som nu blir ett ensamt prioriterat område för ombildningar.

2022-06-28

I veckans Göteborgdirekt skriver kommunisterna och hyresgästerna Jonatan Fahlén, Linn Hamark och Povel Johansson om att planerna på ombildningar av hyresrätter inte alls har stoppats utan flyttats. För att rädda områden som Haga, Majorna och Guldheden har de rödgröna politikerna sålt ut hyresgästerna i Nordost.

Läs mer i på Göteborgdirekts debattsida: ”Ombildningar har inte stoppats trots beslutet”