Aktiv valrörelse i Göteborg

Valrörelsen har precis gått in i halvtid, men ingen halvtidsvila för Kommunisterna i Göteborg.

2014-09-03

Valrörelsen har precis gått in i halvtid, men ingen halvtidsvila för Kommunisterna i Göteborg.
Varje vardag kan du träffa på kommunisterna i valstugorna mellan 15.00-19.00, på helgerna är de öppna 11.00-15.00. Valstugorna finns på Brunnsparken, på Hjalmar Brantingsplatsen och i Angereds centrum.

I helgen som gick var det fullt av röda lördagar runt om i stan. På Stigbergstorget så talade Simon Renner om nödvändigheten av att jobba mot kapitalismen. I Brunnsparken hade Anders Carlsson, Hasse Pollak och Vera Peterson ett samtal om den orättvisa beskattningen av Göteborgare via trängselskatten, om att det behövs en antikapitalistisk vänster i Göteborg som protesterar mot budgetdiciplin och nyliberal högerpolitik.
På Kortedala Torg så talade Tove Janzon. På Backaplan talade Erik Pettersson.
På Frölunda Torg sjöng Spartacuskören och Ulf Nilsson talade.

Redan i kväll kan du höra Ulf Nilsson, första namn på Kommunisternas valsedel till kommunvalet i Göteborg, debattera Palestina med företrädare för Centerpartiet, Folkpartiet, Miljöpartiet, Moderaterna, Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Rättvisepartiet socialisterna. Debatten på Spadegatan 8 kl 18.00.
På lördag så deltar Tove Janzon, andra namn på Kommunisternas valsedel till kommunvalet i Göteborg, i en debatt med Fi, Folkpartiet, Socialdemokraterna och Vänsterpartiet på feministiskt forum, Frilagret, Heurlins plats 1A kl 14.30

Förutom att träffa Kommunisterna i valstugorna så har vi torgmöten runt om i Göteborg. Torsdag 4 sept så talar Ulf Nilsson på Rymdtorget kl 17.00.
På fredag 5 sept så talar Erik Petterson på Stigbergstorget vid 17.00 då uppträder också Spartacuskören. I Brunnsparken så talar Anders Carlsson och Vera Peterson.
Lördag 6 sept så talar Ingrid Frejd kl 11.30 på Frölunda Torg. Evelina Orrlöv, Simon Renner och Vera Peterson har ett samtal i Brunnsparken kl 12.00.
Anna-Nora Zell talar på Backaplan, Hjalmar Brantingsplatsen kl 12.30. Ulf Nilsson talar kl 12.30 på Kortedala Torg och vid lilla Fredsloppet på Rymdtorget.

Kommunistiska Partiet har en offensiv andra halvlek av valrörelsen kvar.

Vill du vara med i valrörelsen? Hör av dig 031-12 22 76, goteborg@kommunisterna.org