Välkommen till valupptakt

Snart drar valrörelsen i gång här i Göteborg. Välkommen på valupptakt med Kommunisterna den 18 aug

2014-08-11

Snart drar valrörelsen i gång här i Göteborg. Inget av de partier som sitter i Göteborgs kommunfullmäktige ser någon framtid utan kapitalism. De tror att samhällelig utveckling förutsätter nöjda bankirer och direktörer. Därför handlar politiken ofta om företagsklimat och vinster istället för om medborgarnas behov.

Enligt myten är tillväxt en flodvåg som lyfter hela samhället. Men politikens resultat är att de rika blivit rikare och de fattiga fler. Profitjakten utarmar samhället och livsvillkoren på jorden.

Kommunistiska partiet är motståndare till det kapitalistiska systemet. Ett system som skapat både klimatkrisen och den ekonomiska krisen.
Vi arbetar för socialism – ett samhälle som sätter människorna och deras behov främst. Vår politik vill mobilisera för att alla skall ha rätt till ett drägligt liv,
till arbete, utbildning, vård, meningsfull fritid och bostad.

Det saknas inte resurser och inte heller stöd för en sådan politik i Göteborg. Ändå har budgetdisciplin och högerpolitik fått styra över hur vår stad utvecklas.
Arbetslösheten, utanförskapets och den sociala nedrustningens förbannelse kan bara brytas genom en rättvisare fördelning.

Kommunisternas valrörelse är full av aktiviteter, det är valflygblad som ska delas ut, det är valstugor som ska bemannas, det kommer hållas möten på gator och torg och mycket mer. Du förstår säkert att alla krafter behövs. Är du intresserad av att veta mer om vår politik, vår valrörelse och vill vara med och hjälpa till så välkomnar vi dig till vår valupptakt den 18 aug kl 19.00 på Marx-Engelshuset, fjärde långgatan 8B. På valupptakten kommer Ulf Nilsson, 1:a namn på Kommunisternas valsedel att presentera politiken närmare och Kristian Svensson, trubadur från Malmö kommer att spela.
Hitta eventet på facebook

Är du intresserad av att vara med men inte kan komma den 18 aug, hör av dig antingen via mail goteborg@kommunisterna.org eller ring 031-122276

Kalender för våra aktiviteter finns också på www.kommunisterna.org/goteborg