Inbjudan till öppet möte om anti-rasism

Alla antirasistiska organisationer är inbjudna till ett möte torsdagen 12 juni, kl 18.00

2014-06-03

Under den senare tiden har det varit stora, folkliga och kraftfulla protester mot SD:s torgmöten.

Vi i Kommunistiska Partiet tror att det skulle gynna anti-rasismen i Göteborg om vi gemensamt diskuterade fram en strategi att ha mot om SD och SvP (som kandiderar till kommunfullmäktige här i Göteborg) eller andra rasistiska organisationer bestämmer sig för att ha torgmöten/manifestationer i Göteborg under valrörelsen.

Därför bjuder vi in alla anti-rasistiska organisationer till ett öppet möte torsdagen 12 juni, kl 18.00 på fjärde långgatan 8B. Hjälp oss gärna att sprida inbjudan till mötet vidare, om ni vet organisationer som borde bjudas in. Har ni frågor så hör av er till goteborg@kommunisterna.org eller ring 031-122276

Vänliga hälsningar
Ingrid Frejd och Jens Halldin
Kommunistiska Partiet Göteborg