Lyckad kampanjhelg inför Röd Front

I strålande sol under helgen hade kommunisterna flera flygbladsutdelningar och torgmöten i Göteborg.

2014-04-28

I strålande sol under helgen hade kommunisterna flera flygbladsutdelningar och torgmöten i Göteborg.
I både Olskroken och i Kortedala delades det flygblad och såldes Proletären på fredags eftermiddagen. I Kortedala bjöd man också in till sin valborgsfest på onsdag den 30 april. I Brunnsparken, Majorna, Frölunda, Backaplan höll kommunisterna torgmöten, med tal, försäljning av Proletären och flygbladsutdelningar, på Linnégatan såldes det Proletären under lördagen.

På Frölunda torg hade Västerföreningen torgmöte tillsammans med RKU. RKU tog upp att EU är överklassens union och det betydelsefulla i att inte ge EU någon legitimitet utan att istället bojkotta valet till EU-parlamentet.