Konsert: Hammarlund/Rovics

fredag, 21 oktober, 2022 - 18:00

Fjärde Långgatan 8B

Svensk-kubanska föreningen och Kommunistiska Partiet har glädjen att välkomna artisterna Jan Hammarlund och David Rovics (USA) till Göteborg och Marx-Engelshuset.

Om artisterna

Jan Hammarlund är en svensk vissångare välkänd på för hans protestsånger mot fascismen i Chile men även för tonsättningar av Bertold Brecht.

David Rovics är progressiv sångare/sångskrivare från USA som gästat Marx-Engelshuset vid tidigare tillfälle. Hans webbsida (davidrovics.com) har underrubriken Songs of Social Significance, vilket på ett bra vis sammanfattar Rovics musikgärning.

Mer information

Spelningen hålls alltså på Marx-Engelshuset, Fjärde Långgatan 8B. Dörrarna öppnar kl 18 - kom i tid (se nedan)!

Dryck och tilltugg kommer att finnas till försäljning för humana priser. Första artisten går på scen kl 19. Då stänger också serveringen tillfälligt under spelningen för att sedan självfallet öppna innan andra artisten går på scen.

Biljetterna kostar 150 kr och säljs enbart på Bokhandeln Röda Stjärnan, den röda bokhandeln i Göteborg. Fjärde Långgatan 8B är adressen och öppettiderna är måndag 16-19, tisdag 16-19, onsdag 13-19, torsdag 16-19, fredag 15-18, lördag 11-15. Det går att ringa till bokhandeln under dess öppettider för att få biljetter undanlagda till spelningen, numret är 031-12 22 76.

Se även Facebook-eventet för spelningen.

Karta