Aktiviteter mot Aurora 17

2017-09-08

Kommunisterna i Göteborg är just nu mycket aktiva i arbetet med att bilda opinion mot Nato och den militärövning som kommer att hållas i Sverige och Göteborg där det deltar runt 2000 utländska soldater varav över 1000 st från världens största skurkstat USA.
Under vecka 36 har det delats flygblad i hamnen, på knutpunkter i kollektivtrafiken, på Volvo och andra ställen. Under fredagen och lördagen hölls torgmöten på flera håll och vi är också igång och affischerar. Kommunistiska Partiet är ett aktivt parti, där alla medlemmar deltar i aktiviteter efter förmåga. Till skillnad från många andra partier är ett medlemskap hos oss en aktiv handling!

Se bilder nedan från våra aktiviteter och läs mer om arbetet mot Nato och krigsövningen Aurora 17 i Proletären, vid Kommunistiska Partiets centrala webbsida samt vid sidan för Nätverket Stoppa Aurora 17.