Vi fördömer bomb-attentatet mot Syndikalistiskt forum

2016-11-13

Vi fördömer bomb-attentatet som riktades mot Syndikalistiskt forum natten till idag, lördag 12/11. Högerextremismen är i Sverige den i särklass största terrorrörelsen. Som ideologisk rörelse står den för det största våldet och de flesta offren. Det är vänsterorganiserade, fackligt organiserade och minoritetsgrupper som är deras måltavlor, inte de privligierade. Kanske är det därför dessa dåd aldrig lyfts fram på förstasidorna och prioriteras på nationella färgskalor om risk för terrordåd.

* Vårt solidariska stöd går till de aktiva och besökarna på Syndikalistiskt forum.

* Vi kräver att polisen lägger sina fulla resurser på detta brott. Att försöka skrämma, skada eller döda politiskt aktiva är ett brott mot demokratin!

Proletären FF, Kommunistiska Partiet, Revolutionär Kommunistisk Ungdom